19 juli 2024

Dealer van de Maand: Willem Cornelissen Automotive

Bij ROS weten we wat belangrijk is in de automotive wereld: betrouwbaarheid, vakmanschap en een no-nonsense aanpak. Daarom zijn we trots om Willem Cornelissen Automotive uit te roepen tot onze Dealer van de Maand. Dit bedrijf, onder leiding van de gelijknamige oprichter, heeft zich in korte tijd bewezen als een gamechanger in de branche.

Willem Cornelissen zag al vroeg hoe de automotive branche veranderde. Showrooms werden steriele toonzalen, overregulering nam de overhand, en klanten voelden zich steeds minder verbonden met hun dealers. Willem besloot dat het anders moest. Terug naar de roots, met nieuwe energie. Aandacht, beleving en communicatie stonden centraal bij de oprichting van Willem Cornelissen Automotive.

En het bleek een schot in de roos. Met een vliegende start bouwde het bedrijf een trouwe klantenkring op. Of het nu ging om nieuwe of gebruikte auto's, onderhoud of service - alles kon, inclusief een handige haal- en brengservice. De mond-tot-mondreclame deed de rest. Twaalf jaar later staat Willem Cornelissen Automotive als een huis. Klaar voor de toekomst.

Goede service: vanzelfsprekend

Bij Willem Cornelissen Automotive draait alles om service. Van gepersonaliseerd advies en aankoopbegeleiding tot onderhoud en reparaties, zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hier terecht. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, inclusief het beheer van zakelijke wagenparken.

De showroom biedt een indrukwekkende selectie van topmerken zoals Audi, BMW, Land Rover, Mini, Mercedes-Benz en VW, zowel nieuw als gebruikt. Met oog voor detail en een passie voor perfectie, streeft Willem Cornelissen Automotive ernaar om een complete en hoogwaardige service te bieden die aan alle verwachtingen voldoet.

Onderhoud: niets wordt aan het toeval overgelaten

In de werkplaats van Willem Cornelissen Automotive heerst vakmanschap. De toegewijde technici zorgen met precisie voor elk voertuig. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of aanpassingen, ze gebruiken geavanceerde apparatuur en hoogwaardige technieken om auto's in topconditie te houden.

Bij Willem Cornelissen Automotive staat kwaliteit voorop. Ze streven naar perfectie in elk detail en bieden de ervaring en expertise die elk voertuig verdient.

Jouw droomauto importeren?

Het importeren van een jong gebruikte auto vanuit het buitenland is steeds gebruikelijker geworden. Bij Willem Cornelissen Automotive maken ze het proces transparant en eenvoudig. Met het Cornelissen Import Aanbod worden direct de Nederlandse prijzen getoond, inclusief BPM, Nederlands kenteken, transport, onderhoud, een professionele poetsbeurt en minimaal zes maanden garantie.

Bij Willem Cornelissen Automotive nemen ze alle zorgen rondom import uit handen. Zo kunnen klanten zich richten op wat echt belangrijk is: genieten van hun nieuwe auto. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor duurzame relaties.

Financial lease mogelijkheid via ROS finance

Wil je de kracht en service van Willem Cornelissen Automotive ervaren zonder een grote investering vooraf? Via ROS Finance bieden we aantrekkelijke financial lease mogelijkheden. Hiermee rijd je een topmodel van Willem Cornelissen Automotive voor een vast, laag maandbedrag. Zo combineer je het beste van beide werelden: hoogwaardige service en financiële flexibiliteit.

Bij ROS en Willem Cornelissen Automotive gaan we voor niets minder dan het beste. 

Ook interessant