Bereken uw maandlasten

Hout en Metaalbewerking

Heeft u een financiering nodig voor de aanschaf van nieuwe machines? ROS Equipment lease helpt u graag met een passend leasevoorstel.

Voor het bewerken van hout en metaal zijn er verschillende machines, denk bijvoorbeeld aan een boormachine, slijpmachines, schuurmachines enzovoorts. Voor ondernemers die hout- of metaalmachines nodig hebben, kan dit een grote investering zijn. Dan biedt leasen de uitkomst. De voordelen die het leasen van hout- en metaalmachines met zich mee brengt, zijn dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u een hout- of metaalbewerking-machine op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl