Bereken uw maandlasten

Fitnessapparatuur

Wilt u een sportschool beginnen? Of is uw apparatuur aan vervanging toe? Wij als ROS Equipment lease denken graag met u mee en zorgen altijd voor een passend leasevoorstel.

Fitnessapparatuur hoort bij het inventaris van een sportschool. De frequentie waarmee het apparaat gebruikt wordt kan per sportschool verschillen, maar om de zoveel jaar moet het fitnessapparatuur vervangen worden. Dit kan een redelijke investering zijn. Hierop biedt Ros Equipment lease dé oplossing. Het leasen van fitnessapparatuur brengt verschillende voordelen met zich mee. U wordt direct eigenaar van het apparaat en u hoeft niet de gehele aankoopsom in eenmaal te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u fitnessapparatuur op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl