Bereken uw maandlasten

Perscontainers en Milieu opslag

Elke onderneming heeft afval. Maar niet elke onderneming gaat er hetzelfde mee om. De ene onderneming scheidt al het afval en slaat het allemaal apart op en de andere onderneming gooit het allemaal op een grote hoop, om het vervolgens in een container te dumpen. Maar daarvoor moet u natuurlijk wel een container hebben! De containers zijn in verschillende maten en groottes verkrijgbaar. Er zijn kleine containers, perscontainers, rolcontainers en ga zo maar door. Met ROS Equipment lease kunnen al deze middelen gefinancierd worden.

De voordelen die het leasen van containers met zich mee brengt, zijn dat u direct eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u een container op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor container en milieu opslag te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl