Bereken uw maandlasten

Bedrijfsmeubilair

Bent u een startende ondernemer en heeft u  bedrijfsmeubilair nodig? Of heeft u al enkele jaren een bedrijf, dat toe is aan een nieuw inrichting of juist uitbreiding? Het meubilair heeft om de paar jaar vervanging nodig. Om u de eenmalig hoge uitgaven te besparen, bieden wij als ROS Equipment lease een passend leasevoorstel. Dit kan gaan van klein meubilair tot aan een gehele inrichting met kopieermachines en vendingmachines.

De voordelen die het leasen van bedrijfsmeubilair met zich mee brengt, is dat u direct eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor uw nieuwe inventaris lager. Dit is geheel door u zelf te bepalen.

Heeft u een nieuw inventaris op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden voor bedrijfsinventarissen? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor uw nieuwe bedrijfsinventaris te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl